Reisupdate.nl

Leukste uitjes in Zeeland

Nederlanders kiezen dit jaar massaal voor een zomervakantie in eigen land nu de mogelijkheden om naar het buitenland beperkt zijn. Bijna alle vakantiehuisjes, woningen en campings binnen onze landgrenzen zijn al volgeboekt. Zeeland is al jaren populair onder bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit is niet zomaar, de provincie heeft veel te bieden en een paar dagen Zeeland voelt echt als een korte vakantie. Een vakantie in Zeeland is het meest praktisch met de auto, waarbij je uiteraard ook kan kiezen voor autoverhuur. De leukste ondernemingen voor jong en oud kan je hier lezen. 

 

Zwembad Omnium

 

Dit zwembad gelegen in de plaats Goes biedt plezier voor iedereen. Zo is er een tropisch paradijs waar je tropische vissen kunt zien zwemmen. Voor de kleintjes is er een peuter- en kleuterzwembad. Voor hen worden er ook op meerdere dagen van de week speciale activiteiten georganiseerd. In het Expeditie bos kunnen kinderen aan de hand van een boekje dieren spotten. Momenteel geldt voor deze en andere activiteiten dat je op tijd moet reserveren omdat er maar beperkt plek is. Weest er dus op tijd bij!

 

Klimbos

 

Met mooi weer is het klimbos een leuke uitdagende activiteit. De mogelijkheden bij de Zeeuwse Helden zijn divers. Je kunt kiezen uit zes parcours die in totaal 90 hindernissen bieden. Ook voor de jongere kinderen is er genoeg te beleven, hiervoor zijn speciale parcours aangelegd. Zo is er genoeg uitdaging voor het hele gezin. Wanneer de kleintjes klaar zijn met klimmen zijn kunnen zij terecht op de naastgelegen speeltoestellen terwijl jij na kunt genieten van een welverdiend drankje.  

 

Musea

 

Als je op zoek bent naar een minder intensieve activiteit is er gelukkig nog genoeg te doen in Zeeland. Er zijn diverse musea met voor elk wat wils. De zonnetrein in Vlissingen laat je op een ontspannen manier meer ontdekken van de omgeving. Voor een prachtig uitzicht ben je bij de vuurtoren Westkapelle op de juiste plek, waar je tevens ook gelijk exposities kan bezichtigen. In Zeeland kan je bovendien een verzetsmuseum vinden of cultuur snuiven door een stadswandeling in Middelburg. Om het maximale uit je vakantie te halen kan je het beste ter plekke gebruik maken van goedkoop auto huren. Zo ben je flexibel en verzekerd van maximaal vakantiepret.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

gallery/climb-2490802_640