Reisupdate.nl

BLOG

gallery/oia-416136_640

Heb je ook een interessant, leuk en inspirerend artikel? Laat het ons weten via ons contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

gallery/coast-1291121_640

 

 

 

 

 

 

Auto huren voor diploma uitreiking

 

De situatie rondom COVID-19 heeft voor een hoop opschudding gezorgd in de samenleving. Gezien het er op lijkt dat dit nog wel een tijd gaat duren zijn verschillende bedrijven en organisaties naar creatieve oplossingen voor bijeenkomsten. Zo is de diploma uitreiking van veel studenten maar ook middelbare scholieren onmogelijk geworden. Een creatieve oplossing is gelukkig al door velen scholen ontdekt: een drive-in diploma uitreiking. Natuurlijk wil je dan indruk maken, en dit kan door een unieke auto te huren. Bij Auto huren Amsterdam is dit mogelijk.

 

Hoe werkt het

 

Waarschijnlijk is dit de eerste (en hopelijk ook de laatste) keer dat je je diploma vanuit een auto zal moeten ophalen. Dit is natuurlijk het perfecte excuus om uit te pakken met een indrukwekkende auto! Of je de auto ook zal gaan verlaten en hoe de uitreiking eruit ziet zal sterk afhangen van de instantie. Als het mooi weer is is het natuurlijk extra leuk om een cabrio te huren. Een huurauto kan je vaak per dag huren. Als de diploma uitreiking in de avond plaatsvindt kan het zijn dat je de auto pas de volgende ochtend kunt inleveren. 

 

Toeren

 

Als je dan toch beschikt over zo’n mooie auto, kan je maar beter goed gebruik van maken toch? Grijp de diploma uitreiking daarom aan om gelijk een tour te maken. Ontdek een nieuwe stad of rij door dure winkelstraten. Het gevoel dat mensen omkijken om je auto te bekijken is natuurlijk een fantastisch gevoel. Voor een dag mag je je rijk voelen. Dat de auto daadwerkelijk gehuurd is weten de mensen op straat natuurlijk niet.

 

Hygiëne

 

Een drive-in diploma uitreiking is dus een unieke ervaring. Maar de reden ervoor, het coronavirus, is natuurlijk minder prettig. Om er zeker van te zijn dat ook een huurauto een veilige manier van vervoer is hebben veel bedrijven maatregelen getroffen. Wanneer je bij Auto huren Rotterdam huurt weet je in elk geval zeker dat de richtlijnen strak worden gevolgd. Er zijn veel aanpassingen gedaan waaronder het vaker schoonmaken van een auto en het instrueren van medewerkers. Dit heeft ervoor gezorgd dat de risico’s op het krijgen van het coronavirus bij het huren van een auto zoveel als mogelijk beperkt blijven. 

gallery/lance-asper-n9pf2j656aq-unsplash