Reisupdate.nl

Reizen

28 dagen naar Peru, Chili en Bolivia

Een echte avonturier boekt een lange reis naar de Zuid-Amerikaanse landen Peru, Chili en Bolivia. Je reishonger naar ruig gebergte en rotswoestijnen wordt hier gestild. Vlieg naar Lima, de hoofdstad van Peru, en bezoek hier het Plaza Mayor, het koloniale centrum en het Larco Museum. Trek vervolgens met de Inca Trail het binneland van Peru in. Tijdens deze zware trekking door het Andes gebergte ga je op zoek naar de verborgen stad van de Inca's: Machu Picchu. Een reis naar Peru is makkelijk te combineren met een trip naar Chili waar je de verlaten zoutvlakte Salar de Uyuni zeker moet bezoeken. Ook de Atacama-woestijn is de moeite waard om te bezoeken. Met name in de maanden oktober en november valt er extreem veel regen in deze droogste plek van de wereld. Hierdoor groeit er nieuw leven op de droge vlakte en ontstaan er felle, bijzondere kleuren. Om je Zuid-Amerika avontuur echt compleet te maken, kun je ook Bolivia betrekken bij je reis. Breng hier een bezoekje [...]

https://farm3.staticflickr.com/2859/34219348581_d40cd44590_o
https://farm6.staticflickr.com/5604/15744601411_dcb102af8d_o

Rondreis door Marokko

Een rondreis door het bijzondere Marokko hoort zeker thuis op je bucket list. Begin voor de perfecte rondreis in het magische Marokko in Marrakech. Ontdek hier de geheimen van de oude stad tijdens een gegidste tocht. Begeef je op de hectische markten, ruik de geur van heerlijke Marokkaanse kruiden en laat je verwennen in een Hammam. Uiteraard kan een bezoekje aan het grote Djemaa el Fna-plein niet ontbreken. Dit plein trekt al eeuwenlang handelaren en verhalenvertellers uit de wijde omgeving. Trek na een paar dagen verder naar de hoge Atlas gebergte en maak een tussenstop bij een lokaal Berber marktje. Geniet in de bergen van een prachtig mooi uitzicht en drink een traditionele mint thee bij een bergstam. De volgende dag is het tijd om verder te reizen naar de Gorges Todra kloof. De Todra kloof is één van de meest bijzondere spectakels in Marokko en ideaal voor een indrukwekkende wandeling. De kloof is honderden meters hoog terwijl het pad ertussen slechts tien tot twintig meter breed is. Nu je toch in de buurt bent, kun je meteen het dorpje Aït Benhaddou bezoeken. Dit lemen dorp vormde het decor voor de film 'Jesus [...]

New York, the city that never sleeps. 

De grootste stad van de Verenigde Staten, New York, is een fantastische plek om te bezoeken voor stedentripliefhebbers. De stad bruist van de energie, hoge gebouwen en rondracende gele taxi's. Jong en oud kunnen hier een geweldige vakantie beleven, want er is voor elk wel wat wils. Uiteraard is een bezoekje aan de top van het Empire State building niet te missen als je in New York bent. In plaats van het dak van het Empire State Building zou je ook kunnen kiezen voor een bezoekje aan Rockefeller Center. Vanuit het observatieplatform van Rockefeller Center kijk je namelijk uit op het Empire State Building, waardoor je prachtige foto's kunt schieten met hét iconisch gebouw van New York. Overdag wandel je heerlijk door het Central Park met je coffee to go. Dit park heeft veel mooie plekjes om tot rust te komen. Zit jij nooit stil en ben je een echte sportfanaat? Bekijk het park dan terwijl je lekker aan het joggen bent. Andere must sees in de stad zijn: Times Square, Brooklyn Bridge, [...]

Een luxueus verblijf onder de Spaanse zon

Veel mensen mogen graag op vakantie gaan naar Spanje. Het is er vaak lekker weer en de meeste mensen zijn dol op het Spaanse eten. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een perfecte vakantie. Overweeg jij dit jaar ook om op vakantie te gaan naar Spanje? Dan is het natuurlijk zaak om een prettig verblijf te vinden om je vakantie door te brengen. In Spanje zijn er tal van accommodaties waar jij je vakantie door kunt brengen. Zo kun je onder meer kiezen voor een camping, appartement of hotel als verblijfplaats, maar het is ook mogelijk om in een luxueuze villa te verblijven. Wil jij je vakantie niet doorbrengen tussen de toeristen maar lekker je eigen, persoonlijke huis hebben? Dan vind je jouw ideale verblijf waarschijnlijk bij ComfortVilla. 

 

Verschillende locaties

Onder de Spaanse zon zijn er verschillende accommodaties. Dit is ook bij ComfortVilla het geval. Hier kun je niet alleen luxueuze villa’s met een eigen zwembad huren, maar ook appartementen, vakantiewoningen en vakantiehuizen. De verblijven van ComfortVilla zijn verdeeld over verschillende streken in Spanje. Zo kun je onder meer een verblijf boeken aan de Costa Brava, de Costa Barcelona- Maresme en de Costa del Garraf, maar er worden ook verblijven verhuurd op de eilanden Minorca, Ibiza en Mallorca. Je hebt dus ruime keuze uit verschillende streken in Spanje wanneer je besluit je vakantie bij deze organisatie te boeken. Check de rijksoverheid van vakantieadviezen hierover.

 

Verblijven voor grote en kleine groepen

Wanneer jij overweegt een verblijf bij Comfortvilla te boeken, maakt het niet uit met hoeveel personen je op vakantie gaat. Er zijn namelijk verblijven voor groepen van diverse groottes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een verblijf voor zes personen te boeken, maar er zijn ook villa’s te huur waar je met wel 28(!) gasten in kunt verblijven. Ook in de tussenliggende categorieën zijn er genoeg huizen te vinden om met groepen van een diverse samenstelling te verblijven.

 

Wat kost het huren van een verblijf?

Veel mensen zijn van mening dat het huren van een luxueus vakantieverblijf veel geld kost. Dit is ook het geval, maar dan met name wanneer je slechts met een klein koppel op vakantie gaat. En met een klein koppel doelen we hier op minder dan vier personen. Dergelijke luxueuze vakantieverblijven worden namelijk niet voor kleine groepen personen aangeboden. Wanneer jij echter met een groep van vijf of meer personen op vakantie gaat, is het zeker wel aantrekkelijk om een verblijf te huren bij ComfortVilla. In dat geval kunnen jullie de kosten namelijk delen, waardoor je een stuk goedkoper uit kunt zijn dan wanneer je een verblijf zou boeken bij een reisorganisatie. Tip: laat je niet enkel leiden door de prijs van het verblijf, want het prijskaartje dat getoond wordt op de site is natuurlijk exclusief de reis. 

 

Vakantieverblijf verhuren

Heb jij een vakantieverblijf in Spanje waar je lang niet altijd verblijft? Dan is het mogelijk interessant om je verblijf te verhuren. Ook dit is mogelijk via ComfortVilla. Wanneer jij het grootste deel van het jaar gewoon in Nederland verblijft, staat je vakantieverblijf onder de Spaanse zon waarschijnlijk het grootse deel van de tijd leeg. Eigenlijk is dit hartstikke zonde. Door je verblijf te verhuren via ComfortVilla, kunnen mensen in jouw woning verblijven wanneer jij er zelf niet bent. Dit is misschien geen prettige gedachte, maar op deze manier verdien je wel weer een deel van de aankoopprijs terug. Je hoeft hier zelf niet veel voor te doen, want ComfortVilla kan jou de zorgen uit handen nemen. Ook wanneer er problemen opduiken tijdens een verhuurperiode, hoeft u hier zelf niets aan te doen. Dit wordt allemaal voor u geregeld, waardoor u geen zorgen heeft tijdens de verhuurperiode. 

https://farm5.staticflickr.com/4263/35529466142_ecdeb97e57_h
https://farm9.staticflickr.com/8470/8448482589_feb1bf67ec_o
https://farm9.staticflickr.com/8621/15918589117_e6a35c97c3_o